Kvalitetni metalni kreveti na jednom mjestu

Kvalitetni metalni kreveti na jednom mjestu

Želite se počastiti nečim posebnim. Što može biti više posebno od kreveta za spavanje po vašoj mjeri. Razmislite, ovakav ‘poklon’ nećete pojesti ili iznositi s vremenom. Dapače, svakog dana ćete sretni odlaziti kući s posla kad znate da vas čeka krevet koji je stvoren samo za vas.

Zašto su metalni kreveti sve češći izbor?

Kad naiđemo na izraz metalni kreveti u salonu namještaja, često se pojavi predrasuda da će taj krevet škripati ili biti neudoban. No, današnji, moderni metalni kreveti, vas neće ostaviti ravnodušnima.

Prednosti koje možete očekivati kad su u pitanju metalni kreveti:

  • metalni kreveti su otporniji kad je u pitanju teret – teško da ćete lako uništiti metalni krevet, a današnji modeli su sposobni podnijeti i veće terete tako da neće škripati, niti nakon određenog vremena. Metalni kreveti će podnijeti veći teret od drvenih ili kreveta sastavljeni od drugih materijala. Zbog toga se preporučuju osobama s prekomjernom tjelesnom težinom.
  • metalni kreveti su otporniji na vanjske utjecaje – tu se radi o ekstremnim vremenskim uvjetima kao što su prekomjerne vrućine, vatri i mikroorganizmima. Mikroorganizmi se neće tako lako nastaniti kad su u pitanju metalni kreveti jer materijal ne dopušta ugodno okruženje za njihov život. Sparine i vlaga također neće utjecati na metal kao što bi na drvo. Drvo je materijal podložan promjeni kad su u pitanju vlaga i vrućine zbog toga što se spontano prilagođava i nerijetko se može izobličiti. Kod metala to nećete doživjeti.
  • metalni kreveti su ‘vječni’ – Metalni kreveti mogu biti kovani ili zavareni, no oba modela će trajati toliko dugo da slobodno možemo reći da su vječni.
  • metalni kreveti su ekonomičan izbor – metal je znatno jeftiniji materijal od ostalih koji se koriste za izradu kreveta. Tako da slobodno možemo reći da će metalni kreveti biti dobar prijatelj i vašem novčaniku.
  • metalni kreveti su prilagodljivi svakom interijeru – ako mislite da će se metalni krevet teško uklopiti uz moderan interijer vaše spavaće sobe, varate se. Pojedini modeli od kovanog željeza zauzimaju prvo mjesto kad je u pitanju estetika, udobnost i prilagodljivost ostatku prostora. Za minimaliste postoji opcija metalni krevet s kromiranim tijelom. Kad uzmete u obzir da se kromirano tijelo može još kombinirati sa širokim rasponom boja, možete imati jedinstven metalni krevet sagrađen po mjeri vašeg prostora i svih vaših potreba.

Ono najvažnije kad naručujete metalni krevet

Kad su u pitanju potrebe pri spavanju, svi smo drugačiji. Neki ljudi vole mekani madrac, madrac u kojem ćete se ugnijezditi, dok pojedinci preferiraju tvrdu podlogu za spavanje. Nakon što odredite veličinu kreveta, kreće odluka za materijal. Metalni kreveti ovdje imaju prednost jer su stabilni i dugoročni. Osim toga, metal je materijal koji se može iskoristiti na brojne načine. Svaki metalni krevet ima mogućnost biti unikat, jer se radi o materijalu koji dopušta mašti na volju.

metalni kreveti

Pronađite sve na jednom mjestu. U našoj online trgovini Furnitura.hr možete pronaći sve vrste kreveta i od svih materijala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *