Najbolji online ‘dućani odjeće’

Najbolji online ‘dućani odjeće’

U životnim uvjetima za koje nas je pripremila 2020. godina postali smo prisiljeni prebacit većinu našeg života unutar kućnih zidova i ‘online’.

Radimo od kuće, vježbamo od kuće. Na isti način plaćamo račune, učimo i kupujemo. Osim što kupujemo namirnice koje bivaju lako dostavljene putem dostavnih aplikacija kao što su pauza go na području Hrvatske, kupujemo i odjeću.

Izgleda da su dani obilazaka trgovina odjećom iza nas, sad razgledavamo online stranice specijalizirane za prodaju odjeće.

Ono što može djelovati kao prepreka pri ovakvoj kupnji jest nedoumica izazvana različitim brojevima i dimenzijama. Međutim i taj problem je efikasno riješen, uvođenjem mjerama u centimetrima.

trgovina

Online dućani odjeće vrijedni spomena

Europsko tržište odjeće, barem ono dostupno na internetu, je osmišljeno tako da bude prijateljski nastrojeno prema vašem budžetu. Samim time možemo reći da se više isplati kupovati odjeću na ovaj način, neovisno gdje se nalazite.

Nasty Gal – Sophia Amoruso, podrijetlom iz Amerike, točnije iz San Diega, ova popularna poslovna žena je zamislila svoj online dućan kao skromnu podružnicu ebaya putem kojeg bi prodavala vintage krpice. Danas, Nasty Gal predstavlja mjesto za sve cure sa istaknutim stavom koje se vole zabavljati dok kupuju.

Asos – jedan od najpopularnijih online dućana odjećom, je prepun poznatih brendova kao što su Adidas, Nike, River Island i ostalih sličnih imena. Cijene su pristupačne čak i za studente koji registracijom na web stranici automatski dobivaju 10% popusta. Dostava je besplatna kao i eventualni povrat odjeće, a vrijeme dostave je unutar dva tjedna od naručivanja.

Boohoo – svima poznati ovaj online dućan je u stalnom porastu, što se tiče broja korisnika i same količine odjeće dostupne za online kupovinu. Njihova ponuda biva obnovljena na dnevnoj bazi s više od 100 novih predmeta, što odjevnih što ukrasnih.Iako ne nude poznate brendove, njihova popularnost raste i glasi kao idealno mjesto za sve djevojke koje vole unikatan izgled. Cijene na Boohoo se kreću od $2 do $100, a dostava je besplatna za iznose iznad $40 i stiže u roku od maksimalno 15 dana.

online shop

SheIn – ova online trgovina odjećom je poznata po brojnim kodovima za popuste koje svojim vjernim korisnicima dostavljaju putem elektroničke pošte. Dostava je besplatna iznad $50 a vrijeme dostave je standardno unutar 2 tjedna. Najnoviji modni trendovi nastali po uzoru na dućane visoke mode su dostupni svima na ovoj stranici.

PrettyLittleThing – dućan odjećom na kojem možete naći i šminku i ostale modne detalje po jako pristupačnim cijenama. Od svoje konkurencije se razlikuje po cijeni dostave. Naručena roba dolazi na vašu kućnu adresu unutar standardnih 15 dana a cijena iste je 6.99 eura.

Šaptač Cipelama – Online dućan obuće nastala u Hrvatskoj. Ovaj internet dućan donosi pristupačne cijene za svaki džep u svojoj širokoj ponudi. Dostava je besplatna no vrijeme dostave može trajati i do 30 dana.

Pobijedite strah od kupovanja online

Ako spadate u skupinu skeptika koji žele vidjeti i probati obuću i odjeću prije same kupovine, sve ove stranice nude mogućnost povrata robe ukoliko niste zadovoljni po isporuci.

Budućnost nam izgleda ima još svašta za prirediti.

moda online

Nedostatak ovakve vrste kupovine je, osim što do isporuke niste sigurni jeste li pogodili dimenzije, nedostatak onog divnog osjećaja koji nosimo kući iz trgovine, skupa s vrećicama odabrane odjeće, kad je u pitanju nešto novo u garderobi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *