Omega 3 kiseline i Kolagen

Omega 3 kiseline i Kolagen

Sigurno ste čuli za ambasadore zdravlja pod nazivom Omega 3 kiseline i Kolagen.

Omega 3 kiseline pogotovo. Osim što pomažu da se osjećamo dobro iznutra, također utječu i na naš vanjski izgled. Istraživanja koja se bave utjecajem omega 3 kiselina na kompletnu sliku našeg zdravlja, ističu kako redoviti unos Omega 3 kiselina pozitivno utječe i na moždane funkcije.

Omega 3 kiseline u preporučenoj količini mogu ublažiti simptome Alzheimerove bolesti i ostalih oblika demencije. Pozitivno utječu na pamćenje i pomažu kod učenja.

Osim toga, hrana koja je prirodno bogata Omega 3 kiselinama je ukusna i lako dostupna. Vjerojatno i ovog trenutka imate neke od namirnica u smočnici koje su bogate Omega 3 kiselinama.

 

Hrana bogata Omega 3 kiselinama

omega 3

Najbogatija hrana Omega 3 kiselinama je riba. Plava riba kao skuša, tuna, haringa, bakalar, losos je prepuna Omega 3 kiselinama i ostalim prehrambenim dodacima kao što su željezo, vitamini i minerali.

No, nekad je riba najskuplja namirnica u košarici. Uz to, ne vole svi jesti ribu.

Jednako je i s ostalim namirnicama, kao što su alge ili plodovi mora. Ako ne preferirate ovaj način prehrane, omega 3 kiseline uvijek možete nadoknaditi putem suplemenata ili nadomjestaka prehrani.

U tom slučaju, valjalo bi se opredijeliti za proizvode koji imaju visoku kvalitetu i probrane sastojke.

Svakako nije na odmet uzimati suplemente koji bi pomogli nadomjestiti nedostatke u organizmu. Hrana već jako dugo vremena nije kvalitetna kao što je bila prije 30 godina. Smrznuti plodovi mora koje možete naći u zamrzivaču najdražeg dućana mješovite robe, nisu jednako bogati omega 3 kiselinama kao svježe ulovljeni na dan konzumacije.

Zbog masovne proizvodnje i prečica koje prehrambeni proizvođači koriste kako bi što prije realizirali velike količine hrane, ista gubi na vrijednosti.

 

Omega 3 kiselina u kapsulama

Učinite dobro za svoje srce, oči, mišiće i razinu kolesterola u krvi. Pitate se kako?

Jednostavno!

Malinca nudi proizvode iz ekološke proizvodnje, u potpunosti veganskog podrijetla s najboljim sastojcima na tržištu.

Učinci Omega 3 kiselina u kapsulama od Malince su neprikosnoveni. Nakon samo tjedan dana osjetit ćete promjenu. Navalu energije, kvalitetniji san, lakše ostvarivanje ciljeva što će na koncu rezultirati eliminacijom stresa.

Dobro ste pročitali. Omega 3 kiseline zbog svog pozitivnog utjecaja postaje i borac protiv stresa.

Ono što razlikuje Malinca Omega 3 kiselina u kapsulama od ostalih proizvoda na tržištu je podrijetlo sastojaka.

Većina suplemenata i nadomjestaka prehrani za Omega 3 kiseline nastaju iz ribljeg ulja. Gotovo svi proizvodi na tržištu su proizvedeni od ulja skuše, tune ili račića.

Malincin preparat je nastao od algi. I to ne bilo koje alge. Alga Schizochytrium koja raste u kontroliranim uvjetima, bez utjecaja teških metala i ostalih neželjenih dodataka.

Ove alge su mikroorganizmi, odnosno jednostanične mikroalge, koje rastu duž tropskih obala i ne trebaju utjecaj svjetla.

Kapsule iz Malince su proizvedene u kontroliranim uvjetima, bez dodataka šećera, laktoze, punila i drugih aditiva. Također valja istaknuti da nemaju nikakav okus i ne uzrokuju žgaravicu.

 

Kako nadomjestiti Kolagen?

Kolagen je najvažniji protein u našem tijelu. Naše tijelo ga samo proizvodi. S vremenom, doduše, prirodna proizvodnja kolagena se znatno uspori i onda nam je potrebna pomoć.

Poznato je da prirodna proizvodnja kolagena opada nakon 23. godine života. Ubrzani stil života i nastojanje da se sve obaveze stignu mogu također imati negativan utjecaj na proizvodnju kolagena u našem tijelu.

Kolagen proizvode naši kosti, mišići i druga tkiva. On je zaslužan za predivnu kosu, nokte i manjak bora na licu. Dovoljna količina unesenog kolagena će pomoći kod probave, nesmetanog sna i sveukupne energije.

Kad je Kolagen na poželjnoj razini, pucamo od sreće i zadovoljstva. Ništa nam nije teško i umor možemo zanemariti.

Ovaj protein zaslužan za mladoliki izgled također možemo naći u velikom broju namirnica koje koristimo svaki dan.

Problemi nastaju kad se neredovito hranimo, zbog obaveza preskačemo obroke i zadovoljavamo se sitnim zalogajima u prolazu, samo kako bi utišali glad.

Prava rijetkost je sjesti u miru pojesti obrok bez gledanja u mobitel ili razmišljanja što je sljedeće na listi za obaviti.

 

Prirodni izvor Kolagena kao nadomjestak prehrani

kolagen

Dobro ste pročitali. Malinca vam nudi Kolagen UP – kapsule koje nisu nadomjestak za kolagen. Ne, one to ne mogu biti jer nemaju bjelančevine, odnosno proteine u sebi.

Umjesto toga, kapsule Kolagen UP sadrže sastojke koji će aktivirati prirodnu proizvodnju Kolagena u našem tijelu.

Malinca tvrdi: Lice je platno života!

Njihov moto i želja su približiti svima pripravke iz ekološke proizvodnje, bez aditiva i dodanih šećera. Potpuno veganskog podrijetla i bez laktoze – Kolagen UP donosi vidljive rezultate nakon samo tjedan dana.

Malinca Kolagen Up sadrži:

  • Vitamin C – neophodan u razgradnji kolagena
  • Ekstrakt zelenog čaja – po uzoru na Orijent na kojem je zeleni čaj praktički ono što je nama na zapadu – kava.
  • Ekstrakt bambusa koji pomaže kod elastičnosti kože
  • Aminokiseline lizin, prolin, glicin koje inače čine sastav Kolagena.
  • Ceramosides – odnosno standardizirani ekstrakt pšenice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)