Bet365 – mobilna aplikacija za Android i iOS

Bet365 – mobilna aplikacija za Android i iOS

Online kladionice s dobrom reputacijom, kao što je Bet365 uživaju veliko povjerenje svojih vjernih korisnika. To je zato što Bet365, kao i većina online kladionica inozemnog podrijetla, žele svojim korisnicima omogućiti što bolji doživljaj za vrijeme igranja.

Paze na svaki detalj koji bi se korisnicima mogao svidjeti i to od samog početka. Počevši od velikodušnih bonusa dobrodošlice, velikog broja tržišta, liga i sportskih događaja pa sve do klađenja u pokretu, koje je omogućeno zahvaljujući mobilnim aplikacijama.

Ono što Bet365 posebno ističe u ovom segmentu je live klađenje putem mobilne aplikacije, za vrijeme kojeg možete i pratiti događaj na koji ste se kladili uživo, bez ikakvih zastoja.

 

Bet365 – live klađenje u pokretu

Originalna platforma online kladionice Bet365 je sama po sebi vrlo pregledna i intuitivna za korištenje, čak i ako ste početnik.

Na lijevoj strani možete birati sport koji vas zanima, nakon čega će vam se ponuditi lige i ono najvažnije – statistike prethodnih događaja iste vrste.

Mobilne aplikacije osmišljene za Android i iOS ne zaostaju niti malo za originalnom platformom. Ono što nam se posebno svidjelo je činjenica da se svaka stavka otvara vrlo brzo, nema zastoja, a boje i dizajn su ugodne oku, što čini ovaj hobi još ugodnijim.

bet365 live

Nije ni čudo da se danas za online klađenje odlučuju i pojedinci koji ne prate sport, zbog jednostavnosti igre i mogućnosti dodatne zarade.

Aplikacije za sportsko klađenje nisu dostupne na Google play store, no možete na Mac storeu za operativni sustav iOS. Aplikaciju za Android možete naći na originalnim platformamam online kladionica, tako na Bet365 samo trebate pronaći apk. ekstenziju i preuzeti je na telefon.

U slučaju da pokušavate instalirati mobilnu aplikaciju za sportsko klađenje na Android, morat ćete odobriti instalaciju programa s nepoznatih izvora. To možete promijeniti u postavkama svog mobilnog uređaja.

Nakon instalacije, dobiti ćete verifikacijski kod, putem telefona ili maila, ovisno kako se vi odlučite i u samo nekoliko koraka – najdraži oblik zabave u pokretu može početi.

Kladiti se možete u čekaonici kod doktora ili dok čekate autobus. U svakom slučaju, mobilno sportsko klađenje je sve popularnije.

 

Bet365 – registracija putem aplikacije

registracija

Ukoliko nemate otvoren račun na Bet365 platformi za online klađenje, možete se registrirati i putem aplikacije.

Iskustvo korisnika je pokazalo da je registracija na Bet365 putem mobilne aplikacije čak i lakša nego putem originalne platforme.

Nakon što unesete sve tražene podatke za uspješnu registraciju, morate prihvatiti opće uvjete poslovanja, potvrditi da ste punoljetni i pritisnuti gumb ‘Join’.

Nakon ovog poteza, potrebno je dodatno verificirati račun prije prvog pologa za igranje. Nakon što ste obavili i taj detalj, možete se opustiti i krenuti s planiranjem oklada.

Ono što najviše privlači nove korisnike da se pridruže platformi za sportsko klađenje Bet365 su njihovi privlačni bonusi dobrodošlice, odlična mobilna aplikacija bez obzira o kojem operativnom sustavu se radi i brojne opcije za još zabavnije klađenje.

Tako na Bet365, nakon što ste se registrirali, možete koristiti pogodnosti kao što su Bet Builder – putem kojeg možete dizajnirati svoju vlastitu okladu, Cash Out – koja dozvoljava da podignete novac prije nego neki sportski događaj završi, Edit My Bet – koji dopušta da naknadno dodajete i oduzimate detalje s okladnog listića i puno više.

Napominjemo kako nijedna online kladionica ne dopušta otvaranje više od jednog računa za sportsko klađenje, te takve postupke kažnjava blokiranjem računa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)