Bet365 ili Bet at Home online kladionica?

Bet365 ili Bet at Home online kladionica?

Klađenje online može biti zabavno, poučno i donijeti dodatnu zaradu. Nije loše za najdraži hobi današnjice. No, kako izvući najviše od brojnih ponuda koje nalazimo online? Koja online kladionica je najbolja za vaše potrebe i razinu znanja o sportu? Da li je važno znati išta o sportu prije nego se okušate u igrama na sreću?

Odgovore na ova i još brojna druga pitanja donosimo u nastavku članka. Također ćemo se osvrnuti na dvije najpoznatije strane online kladionice, Bet365 i Bet at Home, te istaknuti sve prednosti i mane klađenja online.

 

Najbolja online kladionica

online okladeU moru istih i sličnih ponuda za online klađenje, teško je izabrati jednu jedinu online kladionicu za omiljeni hobi. Neke kladionice nude vrhunske bonuse, druge imaju najviše ponuda za klađenje, a sve funkcioniraju na sličnom principu.

Ipak postoji razlika, pogotovo kad uspoređujemo domaće online kladionice sa stranima. Naime, sve strane kladionice se slažu u jednom – a to je da je vaš osvojeni iznos samo vaš i nemaju praksu dodavati porez na igre na sreću ili ‘akumulativne troškove’ za svaki osvojen listić, kao domaće. Kladionice hrvatskog podrijetla bi vas mogle oderati, odnosno vaš osvojeni iznos, jer taj neće biti nikad isplaćen u cijelosti.

Zbog te velike razlike u poslovanju, svaki put kad pokušate otvoriti direktnu stranicu online kladionice iz inozemstva, pojavit će se upozorenje Porezne Uprave u RH, koja će vas obavijestiti da se spremate raditi nešto ilegalno.

U suštini, to i nije baš istina. Kladiti se online na stranim platformama u Hrvatskoj je moguće samo preko alternativnih odnosno ‘mirror linkova’. To su linkovi koji simuliraju originalnu platformu i na kojoj savjetuju da igrate ipak preko VPN-a.

Uostalom, velika većina online kladionica u inozemstvu ima korisničku podršku na hrvatskom jeziku, prihvaćaju našu valutu te nude stranicu u svim njenim oblicima prevedenu na hrvatski jezik. Kad kažemo stranicu u svim njenim oblicima, mislimo na desktop i mobilnu verziju te mobilnu aplikaciju.

U ovom tekstu osvrnuti ćemo se na navedene ključne značajke dviju najpoznatijih inozemnih online kladionica – Bet365 i Bet at Home.

 

Registracija i Bonus

Registracija na stranicama Bet365 i Bet at Home je vrlo jednostavna. Sami proces vam ne bi trebao uzeti više od 10-ak minuta vremena. Prije nego krenete s unošenjem osobnih podataka, pripremite identifikacijski dokument i bankovnu karticu koju namjeravate spojiti kao način plaćanja.

Nakon što unesete osobne podatke, koji su itekako zaštićeni SSL enkripcijom, trebate unijeti i email adresu. Na istu će vam stići aktivacijski kod koji jednom iskorišten aktivira vaš korisnički račun za online klađenje. Nakon tog koraka, dovoljno je odabrati način uplate i isplate i odrediti svotu koju želite položiti kao depozit.

Uplate i isplate na Bet365 i Bet at Home se mogu napraviti klasičnim putem, koristeći bankovnu karticu i tekući račun, ili možete koristiti elektronske novčanike kao što je Skrill. Neke kladionice će vam dopustiti kockanje i u kriptovalutama.

Savjetujemo da na isti način birate isplatu novca. Imajte na umu da se za isplatu na bankovni račun čeka najduže, čak do 48 sati. U ostalim modovima plaćanja, transakcije su vidljive istog trenutka.

bonus

Bonus Dobrodošlice na Bet365

Nakon registracije, možete osvojiti do 100% inicijalnog iznosa depozita do 25 eura. Što znači da ako uplatite 25 eura, dobiti ćete jednako toliko, samo u kreditima za klađenje. To znači da bonus ne možete prebaciti natrag na vaš račun, nego da ga morate koristiti za klađenje. Ukoliko ne napravite nikakav korak po pitanju online oklada unutar prvih 90 dana, Bet365 vam smije izbrisati račun za klađenje.

 

Bonus Dobrodošlice na Bet at Home

Bonus u konkurentskoj ponudi je ipak malo više vrijedan spomena. Naime, Bet at Home nudi svim novim igračima na njihovoj stranici bonus od 50% na prvi iznos depozita, ali do maksimalnog iznosa od 200 eura. Razlika je također i u sredstvima bonusa. U ovom slučaju ćete dobiti novac, koji morate okrenuti na 4 oklade koeficijenta do 1.70 unutar prva tri mjeseca. Ostatak novca je vaš da raspolažete s njim kako želite.

 

Usporedba mobilnih aplikacija Bet365 i Bet at Home

Stručnjaci i oni koji provode dosta vremena prateći trendove u svijetu online klađenja, kažu da je mobilna aplikacija Bet at Home kudikamo bolja od njihove desktop verzije.

Dodatna pogodnost mobilne aplikacije Bet at Home je ta što se putem iste možete i registrirati po prvi put. Proces je jednako jednostavan kao i na desktop verziji i traje maksimalno 15-ak minuta.

Osim što je intuitivna i jednostavna za korištenje, mobilna aplikacija Bet at Home ima dosta pregledno sučelje. Surfajući putem aplikacije nismo naletjeli na nikakav zastoj. Odlična grafika i brzina aplikacije su samo neki od detalja koji čine iskustvo klađenja online i to u svakom trenutku, ugodnim iskustvom.

Mobilna aplikacija kladionice Bet365 također privlači s jednostavnim izgledom, intuitivnim sučeljem i vrlo user-friendly postavkama. Uz to, valja dodati da na aplikaciji, jednako kao i na njihovoj originalnoj ponudi, postoji pregršt sportskih evenata dostupnih za klađenje. Osim toga, možete se kladiti na evente koji su već počeli, prognozirajući nastavak utakmice.

Dodatna pogodnost aplikacije Bet365 je opcija Cash out, koja vam dopušta da preuzmete osvojeni iznos u određenom trenutku, bez da čekate kraj eventa. U ovom slučaju nikad nećete osvojiti jednaki iznos kao što je inicijalno predviđen, ali barem niste na kompletnom gubitku.

 

Zaključak

football

Kladiti se online je vrlo zabavno jer potiče adrenalin i maštu. Čak i ako niste sportski entuzijast, obe od navedenih kladionica nude i životne evente na koje se možete kladiti. Tako na Bet at Home možete pokušati predvidjeti ako će Messijev sin s navršenih 18 godina početi igrati za Barcelonu, kao i njegov tata. Jednako tako se možete kladiti ako smatrate da će Cristiano Ronaldo dati tetovirati logo autokuće Fiat.

Iznimke nisu ni predsjednički izbori u SAD-u. Možete čak predvidjeti hoćemo li naseliti Mars do 2025. godine. Zato kažemo da je klađenje zabavno. Uz sve navedeno omogućava da zaradite dodatan novac online, radeći nešto što vas zabavlja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *